BetFair регистрация

Вашият Букмейкър За Спортни Онлайн Залози

BetFair – Директен ВХОД

Влез в играта и започни с 200 лева бонус.

BetFair регистрация

Betfair има популярност по цял свят и това е защото има страхотни оферти и успешна рекламна кампания. Надали не сте виждали реклама по телевизията или в интернет за Бетфеър. Вие със сигурност познавате този бранд щом се интересувате от спортни залози. Букмейкърът е сред най-добрите в онлайн пространството като привлича играчи от цял свят. За да станете част от Betfair трябва да си направите регистрация.

Сложно ли е да се регистрираш в онлайн букмейкъра Бетфеър?

Когато влезете в сайта http://betfair.com/ било то от настолен компютър или от мобилната версия, ще видите бутон в черен цвят „Отвори сметка“. Кликнете върхъ него веднъж за да започнете процеса по регистрация.

Регистрирането на акаунт в Бетфеър се състои от няколко стпъки.

Стъпка 1 – Трябва да въведете лични данни като имена, адрес, ЕГН, телефон и др.
Стъпка 2 – Тук се изисква от вас да въведете потребителски данни (Имейл адрес и парола). Тези данни се използват за вход в сайта на Бетфеър и така ще имате достъп до вашата сметка и възможност да правите залози.

Преди обаче да може да правите залози на спорт (трябва да отбележим че в Бетфеър има неограничено количество за спортни залози) трябва да депозирате средства, а как може да стане това ще разберете в следващите редове.

Какви са начините за депозиране и теглeне в Betfair?

Цъкнете на бутона „депозит“ горе вдясно на началната страница. След това може да изберете желаният от вас метод. За съжаление, в този букмейкър няма възможност да използвате популярния метод за плащане в интернет – Paypal. За сметка на това обаче може да вкарате пари в Betfair чрез Neteller, Skrill, Paysafecard, Epay.bg и Банков трансфер. От скоро букмейкърът предлага възможности за плащане чрез Ипей – който е най-популярният български онлайн портфейл. В Ипей може да плащате сметки и да правите транзакции от един акаунт към друг или към Изипей.

Букмейкърът Бетфеър работи с най- надеждните и бързи разплащателни методи. Всички транзакции се извършват бързо, така че не се притеснявайте относно плащанията в този сайт за спортни залози.